Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Już chyba wystawiałeś to autko. I co, nic?

NIC , tylko propozycje zamian :roll:

Opublikowano

Ilekroć słyszałem propozycje zamiany to wiedziałem czym to śmierdzi. Ludzie żeby pozbyć się swoich szrotów ( bardzo delikatne określenie)

są gotowi na wszystko Od kiedy przerobiłem kilkanaście takich propozycji, jak czytam w opisach "zamiana" to włączają mi się wszystkie czujniki bezpieczeństwa. I na pewno nie bez powodu.

Opublikowano

Pewnie tak, a część uznałaby za naganiacza. :lol:

Jednak prawda jest taka, że jeżeli ktoś ma konkretną kwotę i przyjeżdża po auto do Ciebie to je kupi. To jest tylko kwestia decyzji czy jestem w stanie za spokój i zdrową maszynkę dać więcej kasy niż przeciętna z Allegro czy Otomoto.

Zresztą wystarczy wejść na niemieckie strony i porównać ceny. Wielokrotnie było tu to poruszane.

Kiedy człowiek trochę pojeździ i poogląda tych okazji to łuski zaczynają opadać z oczu i zaczyna mu być szkoda czasu i pieniędzy.

A transakcja i opieka wzorowa :lol: , autko przez 10 dni przejechało 1500km nic nie puka, nic nie stuka :mrgreen: , tylko lać paliwko i jeździć.

Sorki za OT, ale pobawie sie troche w "naganiacza"....a co :lol:

Widze kolego Alfista ze miales przyjemnosc ubic interesa z 320SI. Teraz wiesz to samo co ja, i to mnie zaje....cie cieszy. 320SI nie ma okazji cenowych, ale za to ma same lalki (tak wiem wiem...zwrot czesto uzywany przez handlarzyny, ale w tym wypadku oddajacy w 100% stan faktyczny aut).

Podsumowujac, jak BMW to tylko od Kolegi 320Si :wink: