Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy te radio ma wyjście na zmieniarke , jak ma to gdzie ono jest ???

Rozebralem panel i z tylu nie znalalem rzadnego wyjscia na zmieniarke z czytalem numery z radia

65-52-8-375-123

Philips 22 SY 401 23L

9022 014 01234

Chce podlączyć CD lub całiem inne radio tylko nie moge znaleźć kabli od głośników , moze ma ktoś schemat w jaki sposób podlączyc zewnętrzne radio ??

moze znacie warsztat ktory by mi zamontował radio (w autoryzowanym serwisie nie potrafili mi pomóc )

pozdro i dzieki za pomoc

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

Z numerów wynika, że to jest monitor nawigacji ...

Jeżeli tak, to radio masz nie w monitorze, tylko z tyłu w bagażniku po lewej stronie, przy samej zewnętrznej blasze błotnika pod wygłuszeniem. W nim masz wyjście do zmieniarki.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

gdzie sie steruje zmieniarką ???

próbowałem znaleźć kable od glosników ale po przecieciu 5 kabli ( w których wydawało mi się ze są od głosników) dałem sobie spokój , nie mam schematu i nie wiem gdzie te kable idą :( :cry2: :duh: ,

po kolorach sie nie dojdzie bo od głosników są inne później wchodzą w koste znowu inny kabel itd

z tyłu mam faktycznie jakąś zmieniarke ale do nawigacji tzn przyjmuje tylko płyty z programem nawigacji inne wypluwa - czy to oznacza ze musze zdemontować odwarzacz nawigacji żeby mieć zmieniarke CD ???

help chciałbym sobie wstawić radyjko albo zmieniarke CD , kto mi może pomóc

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

Z tyłu nie masz zmieniarki, tylko czytnik do nawigacji.

Nie rozumiem - po co chcesz wstawiać radio - co nie masz w ogóle radia w samochodzie ? - nic Ci w samochodzie nie gra ?

Radio wytłumaczyłem Ci gdzie się znajduje - ma ono także wyjście na zmieniarkę (trzeba tylko odpowiedni kabelek ...)

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano

grać gra , w wawie nie ma problemu ale jak wyjade poza to sluchac RMF i Z mi sie nie chce ,

mam na kasety ale to dla mnie przeżytek ,

poszukam tego kabla od zmieniarki :) , to by mi załatwiło sprawe

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
ty się tak nie spiesz i nie dewastuja auta, kabli nie przecinaj ani nie wyżucaj oryg. radia tylko poczytaj na forum i sie wszystkiego dowiesz
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
Napisz lepiej jaki to model i rocznik samochodu. W starszych rocznikach kabla pewnie nie będziesz miał wyprowadzonego - trzeba dokupić.

Stronka