Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam koledzy mam e30 z silnikiem M50B25 i silnik na wolnych obrotach kuleje delikatnie,a gdy odepne przepływke obroty są wyższe i auto chodzi równiej ale nie idealnie,wygląda na to jakby była walnieta przepływka,chodz jest to już 3 sztuka z allegro na której najlepiej chodzi bo na pozostałych to silnik chciało z ramy wyrwać,może jakieś pomysły????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możę źle zrobiony Swap...OEM nie było m50 w e30. Ten silnik fajnie podłączyć pod kompa, bo mozę to być wypadanie zapłonu, możę to też być lewe powietrze...

PZDR>

Opublikowano
na kompie byłem i wywalił przepływke a co do lewego powietrza to jest wyeliminowane.Coś jedna chyba z tą przepływka jest nie tak chociaż to już 3sztuka z allegro
Opublikowano

z allegro nie zawsze musi byc ok, bo mozesz 3 razy pod rzad w gó*no wdepnąć..

podejrzewam ze nowa bedzie droga, o ile dostaniesz w zwyklym sklepie na zamowienie.

na forum szukaj u nas ktos powinien miec, mysle ze forumowicz z dlugim stażem tutaj gó*na nie wcisnie :)

Wariatt bodajze ma m50b25 czesci :) pytaj szukaj

a i jeszcze chyba bmw.wawa - czy jakos tak :) po jego postach i temacie w galerii e30 widze ze tez raczej solidny choposzek :)

Opublikowano
dzieki koledzy w sobote jade do kolesia co akurat ma ten sam silnik w e36 podmienie i wtedy bedzie wiadomo.Mam nadzieje że to bedzie ta przepływka a jeżeli nie to bede sie oddzywał
Opublikowano
jak bede mial czas, to podbije do sklepu gdzie kupuje czesci (ceny z allegro, czesci z wybranych firm) i spytam sie czy posiadaja przeplywke wrazie czego i za ile :)
Opublikowano
dostałem dzisiaj przepływke założyłem i auto przerywa i nie ma mocy.Kolega mi mówił że może byc komp bo wiązke i silnik mam od e34 2.5 bez vanosa a komp silnika od e36 2.5 bez vanosa mówił że może e34 ma inne podłączenie w wtyczce do kompa niż e36 ale nie jest pewny co o ty sądzicie????