Skocz do zawartości

Problem z silnikiem 2.0 m50b20 Pilne!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam pytanie kupiłem wczoraj bmw e36 1992r z silnikiem m50b20 bez vanosa i na jeździe próbnej auto przy wdepnięciu gazu przerywało i zbierało się powoli ,ale na postoju chodziło dobrze ,sprzedający stwierdził ze był na komputerze i żadnych błędów nie było , mechanik stwierdził ze to czujnik położenia wału albo wałka.Dzisiaj odłączyłem czujnik wału i bmw nie chciało mi odpalić. Czy miał juz ktos taki przypadek lub wie co może być? Bo nie chce na darmo kupować czujnika. Z góry dziękuje za odpowiedz.
Opublikowano
Podłącz bmw pod komputer ale porządny ADS plus komp z RS232 jest to jedyny obsługujący w pełni e36 fejs a nie jakieś z allegro za ok 100zł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak odłączysz czujnik wału to chyba oczywiste ze nie odpali. To że przerywa to może być jakaś pierdoły typu nieszczlny dolot, zapchany filtr paliwa, i masa innych pierdół...zrób jak radzi kolega znajdź kogoś z dobrym programem....

PZDR>