Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić kubek termiczny i pomyślałem że skoro taki gadżet oficjalnie oferuje również BMW to fajnie by było mieć właśnie taki. Chodzi o ten z kolekcji 2012: http://www.bmwsklep.pl/termokubek_bmw,81,4951.html

Wygląd mi się podoba, ale mam pytanie do ludzi którzy kupili coś takiego odnośnie praktyczności tego kubka. Chodzi mi o to czy:

1. Dobrze trzyma ciepło?
  2. Dobrze izoluje? W sensie czy nie parzy w ręce jak się wleje coś gorącego.
  3. Czy jest szczelny? To jest kluczowe żeby po zamknięciu i wrzuceniu kubka np. do plecaka/torebki herbatka się nie wylała.

Nie chciałbym kupić czegoś co będzie tylko ładnie wyglądało. Pozdrawiam i dzięki za opinie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jeszcze nie, ale w sumie tylko dlatego że nie miałem jeszcze kiedy jechać do ASO, ale skoro dzisiaj go kupisz to czekam na szybką recenzję :) .
Opublikowano

Ok..kubek jest :cool2:

Wrażenia:

1.Dobrze wykonany ( nie jak jakieś tanie pseudokubki) :cool2:

2.Nic sie nie wylewa przypadkowo czy tez przez jakieś nieszczelnosci.Nawet testowałem tak do góry nogami kilka godzin i jest sucho :cool2:

3.Co do trzymania temperatury to szału jakiegos nie ma.Po kilku godzinach ( 8h) kawa jeszcze ciepła i zdatna do wypicia ale testowane w aucie podczasz jazdy :cool2:

Podsumowaując fajny i praktyczny gadzet ale jak ktoś szuka termokubka co trzyma np. cały dzień temperaturę to pozostaje kupic termos :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Dzięki kolego za recenzję. W takim razie nie pozostało nic innego jak jechać w sobotę i kupić. Swoją drogą 8h to niezły wynik, rzadko kiedy robi się dłuższe trasy. Jeszcze tylko muszę sobie sprawić cupholdery i będzie full komplet :D.
Opublikowano
MI tam odpowiada ten akurat a mam też kilka innych i nie są rewelacyjne.Fakt ze nie są jakieś firmowe ale jeden kosztował ok.100 pln i okazał się szajsem :cry2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem kubka i mogę tylko potwierdzić opinię sfinksa. Kubek jest naprawdę solidnie wykonany, ładny i funkcjonalny. Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem kubka i mogę tylko potwierdzić opinię sfinksa. Kubek jest naprawdę solidnie wykonany, ładny i funkcjonalny. Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia.

A kupowałeś ze stronki podanej wyżej, czy gdzieś indziej dostałeś? Jeżeli ze stronki, to jak długo czekałeś na przesyłkę?

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może autor tematu też już zdążył nabyć. Miał na to pół roku.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zielo ..ja się tylko odniosłem do zarzutu kolegi wyżej :cool2: :cool2: :cool2:

Ja też. Tylko bardziej koleżanki, niż kolegi :8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, mam pytanie czy ktoś by mógł mi podać wymiary kubka termicznego bo chcę zamówić i nie wiem czy wejdzie mi w podłokietnik do e90 tam mam miejsce na kubek chodzi mi jaka jest wysokość tego kubka :)
Opublikowano
21 cm kolego :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Dzięki wielkie , niestety nie będzie mi pasował do podłokietnika do e90 szkoda bo ładny

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...