Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie,

po ostatnim moim poście zdecydowałem się na zakup interfejsu do bmw. Pytanie teraz brzmi jakie oprogramowanie zastosować i czy istnieją wersje polskie takowego oprogramowania. Proszę mnie nie odsyłać do wyszukiwarki na forum, gdyż już ją odwiedziłem. Czytałem i wiele jest użytkowników preferujących "własne" oprogramowanie. Temat ten założyłem z uwagi ze dopiero zaczynam zabawę z diagnostyką i nie chciałbym sobie kłopotów narobić już na starcie. Przy okazji, czy mógłbym prosić o wyjaśnienie o co tak dokładnie chodzi z tymi skrótami ads, diss itp; czy są to nazwy programów, połączeń lub czegoś innego - to pytanie stawiam z racji faktu iż czytając trochę wiadomości w internecie pogubiłem się w tym wszystkim trochę. Będę wdzięczny za odpowiedź i wyrozumiałość.

Pozdrawiam

Opublikowano
kolego czytaj dalej , ,,,,,,,, musiałes kiepsko szukać do diagnozy DIS, INPA , jezeli szukasz pomocy zgłos się do Kolegi CAPAZ