Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy mam pytanko posiadam bmw e46 320d 1999r jest w nim oryginalne radio bmw business alpine CD i tutaj moje pytanie czy do takiego radia jest możliwość podłączenia wzmacniacza typu JBL, SONY, Alpine, dodam iz z tyłu nie ma wejść chinch są tylko takie 2 małe gniazda z pinami z góry dzięki za podpowiedź a może jest ktoś z Tarnowa lub okolic i był by chętny zrobić coś takiego oczywiście odpłatnie to proszę pisać na priv. :)
Opublikowano
aha dzięki wielkie za podpowiedź tylko jeszcze jak by ktoś mógł mi ospisać jakoś najlepiej z rysunkami co gdzie i jak ten konwerter podpiąć pod radio :D
Opublikowano
Konwerter możesz podpiąć w bagażniku jak ja wpinasz się w kable głośnikowe kiedy dodajesz suba wtedy grają Ci także tylne głośniki chyba,że wrzucasz nowe głośniki pod wzmacniacz to wtedy bierzesz sygnał z kabli głośnikowych i masz rca z konwertera czyli 2x czincz i do wzmacniacza z którego zasilisz wtedy głośniki.Pozdrawiam jak coś pisz.Dla mnie to było najlepszym rozwiązaniem,które przyszło mi do głowy.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558