Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie nigdy nie interesowało tiuning,szczególnie na tylnej klapie,wielki,masywny,spojler :mrgreen: hahaha,po wracająć do twojej bumy,mi się podoba,bo to long,i jeszcze jak ją polerke zrobisz, na woskujesz,to bedą się swiecić,jak psu jajca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano

noooooooooooo,ale woskiem to się zajmę na wiosnę :D

bo teraz nie mam gdzie tego zrobić :wink:

jak sprzedałem e34 520i 88r. http://img839.imageshack.us/img839/3098/bmw4b.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/9356/bmw9b.jpg

to od razu mówiłem,że chcę coś większego :norty: i trafił mi się long dwie godziny po sprzedaży e34 :norty: :norty: :norty:

pojechałem,zobaczyłem i kupiłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to był fart :P :P :P

Opublikowano
Też miałem e34 w dislu.Pompy padały,płytki elekt itp.Widzę że miałeś blende co cieszy oko.Spojler,jakieś wieśniackie progi, co to ma być :mrgreen: wieś tańczy i śpiewa :wink:.Ja tam robie,mycie,woski i różne pierdoły.Chroni blacharke :wink:
Opublikowano

rzecz gustu jeżeli chodzi o progi :nienie:

jednemu się podoba to drugiemu coś innego :norty:do e34 to pasuje :cool2:

ale w 7er tego nie widzę :nienie: :nienie: :nienie:

jeżeli chodzi o 7er to tylko czarne szyby,ładna fela i ewentualnie gleba :cool2: i nic więcej

żadnych spoilerów,progów itp...... :nienie: :nienie: :nienie:

to nie auto do tuningu :nienie: :nienie: tylko limuzyna :norty: :norty:

Opublikowano
Bi Em Djablu,sama nazwa mówi za siebie :8) E32 to ładne auto,powiem ci że to chyba jedyne auto, ze stajni BMW :mrgreen: E34 nie pisało się do tego.E31 mam w Garażu,robie to powoli,ale ręce opadają(samochód po wypadku) Ale kase trzeba mieć.Ja się bym nie pakował w 750 bez kasy,ale powiem szczerze, ''Można się poczuć jak prezydent) :mrgreen:
Opublikowano
Bi Em Djablu,sama nazwa mówi za siebie :8) E32 to ładne auto,powiem ci że to chyba jedyne auto, ze stajni BMW .Ja się bym nie pakował w 750 bez kasy,ale powiem szczerze, ''Można się poczuć jak prezydent) :mrgreen:

zgadzam się z tobą :cool2: :cool2: :cool2:

widzę ,że rozumiemy się bez słów :norty: :norty: :norty:

pozdr

• 4 tygodnie później...