Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem takie bmw ze wszystkim oprócz silnika . z papierami .

Wyciągnełem z niej skóry i ksenony tylko to swojego tds . Tds juz dawno niema został sprzedany :oops: a tak go wielbiłem !!! :norty:

I mam do forumowiczow pytanie ?? co robic dalej ? sprzedać ta bude czy szukac silnika do niej taki jaki był ??? czasu mam sporo bo stoji pod dachem i jeść nie chcce :D buda ładna wśrodku do ogarniecia :D blacha niebita .

doradzcie coś jakie koszty bym sie pakował żeby ją uruchomić ??? :mad2: :twisted:

Opublikowano

Witaj

Brzmi intrygująco ale koszty to chyba można by bliżej ocenić gdybyś wiedział kiedy to autko ostatnio jeździło...a zakup samego silnika to może być loteria. A baaaardzo uogólnione koszty doprowadzenia takiego pojazdu do przyzwoitego stanu - nie licząc własnej roboty- oceniam na 5 do 10 tyś nawet. Elektryka? układ hamulcowy? zawieszenie? No i wydaje mi się że jeśli wielbiłes swoje poprzednie autko to wysokość kosztów może wzrosnąć jeśli chciałbys zrobić z tego cacko tylko dla siebie

Opublikowano

Autko jezdziło jakis rok temu a silnik podobno im sie zepsuł i dlatego go niema i została sama buda i skrzynia i podzespoły. szukam silnika 4.4 kompletnego . z przebiegiem 200 000 tys ale pewnie i tak będzie cofniety. papiery mam na bude ale niezostał przerejestrowny jeszcze :mad2: a opłaty penie tez około 4 tysi ???

:mad2:

Opublikowano

bo niebyła jeszcze zarejestrowna w polsce . recykling 500zł plus inne oplaty skarbowo celne . bryf i tłumaczenie mam plus ksiazke serwisową.

to ile by kosztowało zarejestrownie takiego autka ?? a ubezpieczenie ?? :wink: 3000 tys napewno wyjdzie :mad2:

Opublikowano
3500 tys silnik z pełnym osprzetem i przełożęnie przez profesjonalny zaklad 2500 tys wezma napewno :shock: około 6 tys wychodzi silnik z robocizna :oops:
Opublikowano
No własnie a jeszcze co wyjdzie w tak zwanym między czasie to inna historia....szkoda auta ale ja bym się mocno zastanowił . ...:)