Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam zamiar zainwestować w car-audio w moją 7er - oczywiście nie będę robił dyskoteki w stylu dużo basu plus dwa głośniki wysokotonowe z przodu - taka opcja tylko golf :cool2: Lubie dobre audio a niestety w mojej siódemce niepowala myślałem, że jak na taką limuzynę będzie nawet dobrze. Musze przyznać, że w mondeo mk3 gra mega dobrze(a to tylko seryjne audio) niż w bmw.

Myślałem nad czymś takim http://allegro.pl/alpine-ive-w530bt-2din-dvd-usb-iphone-sklep-lublin-i2742997558.html plus oczywiscie wymiana wszystkich głośników w budzie.

Jeśli chodzi o głośniki montaż/wymiana problemu nie będzie (kiedyś robiłęm to w pandzie, która nie miała nic ani grama kabla) to nie mam bladego pojęcia gdzie wsadzić te multimedia. Stąd moje pytanie czy ktoś z Was próbował bądź ma koncepcje gdzie zaintalować taką konsole. Niechce zabardzo ingerować w deske.

Chyba, że znacie inne rozwiązanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,możesz deske przerobić ale to będzie wygladało,jak wiejski tiuning.Ja na twoim miejscu zamontowałbym to, w tylnym łokietniku, tak jak mialem w 730 z 88 roku,ale trzeba by było pomyśleć o pilocie do tego radyjka, co nie wyklucza że możesz zainstalować, na dużej kratownicy koło szyby. :8) Z tego co ja się orientuje,za 2,500 dostaniesz car audio yamahy :)Ale to już twój wybór.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gdzieś widziałem taką przerobioną deskę. Wyglądało to na prawde kozacko. Musze poszukać.

Dla mnie poziom wiochy to brewki w e32 a nie dobre solidne car audio z navi itd. Nie miałem na myśli prucia całej deski bo to się mija z celem. Dlatego czekam na koncepcje bądź propozycje kolegów. Z tyłu w podłokietniu hmmm nigdy nie widziałem - chyba że masz gdzieś zdjęcie :) Jeśli nic nie znajde w necie bądź to poprostu kupie z wysuwanym panelem.

EDIT. Nie moge YAMAHY nic znaleźć, oni robili car audio ?

Opublikowano
Niestety zdięcia nie mam.Tak yamaha robili car audio,ale z lat 2008 - 2010,kolega z Rąbienia koło Łodzi przywoził takie cacuszka.W PL nie wiem,czy znajdzie się coś takiego. :wink: