Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny koledzy.

Szukałem w starych postach, ale nigdzie nie mogę znaleźć info na temat mianowicie taki:

mam telefon na abonament w sieci Orange, idę do salonu żeby sobie wyrobić drugą kartę SIM do mojego nr tel, żeby ją wsadzić w auto, a tu zdziwko, bo kobieta mi mówi, że 2 kart SIM nie moge mieć do tego samego numeru. To ja ją "zachodzę od tyłu" i mówię w takim razie zgłosze zagubienie tel i mi muszą wyrobić drugą, a ona qrde na to, że ok nie ma problemu, ale tamtą zablokują :?

Panowie, a więc może ktoś doradzi jak obejść ten temat :wink:

Bo nie uśmiecha mi się kupować jakąś kartę inną i robić jakieś głupie przekierowania rozmów.

Opublikowano
Inaczej sie nie da niestety.Możesz kupić po prostu nową karte i miec ja tylko do auta albo przekładać do telefonu samochodowego aktulaną
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Qrde niedobrze :(

A orientujesz się może czy Era (T-mobile) ma nadal tą usługę Tandem?

Właśnie ten Tandem oferował taką opcję 2 kart SIM do jednego numeru tel.

Opublikowano
Tandem działa w tm..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Tandem działa w tm..

ale tylko ostatnio zalogowany do sieci telefon jest aktywny.

W czasie jazdy rozna jest kolejnosc logowania sie i nigdy nie wiadomo, ktory telefon zadzwoni i z ktorego bedzie mozna dzwonic.

Ja swoj przenosny ustawiam we "flight mode", tylko musze zawsze pamietac o powrocie do normalnych ustawien po opuszczeniu samochodu.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Dlatego to rozwiazanie jest mało popularne..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Poprostu kolega ma klona SIM

Bimmer Retrofit Polska