Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.cjhcialbym sie dowiedziec jakei by byly koszty zmiany silnika z 1,6 na 2,5 benzyna.mam E36 na automacie i chcialbym sie wogole dowiedziec ile by cos takeigo kosztowalo i czy trzeba wtedy tez zmieniac skrzynie??pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Opublikowano
Wiesz co miałem, podobe myśli jakiś czas temu, również myślałem o zamianie silnika na 2.0 litry z kolei. Jednak jak przejrzałem posty na forum i dowiedziałem się w warsztacie że wymienic traebaby było nie tylko silnik, ale skrzynię wzmocnić układ jezdny, hamulce itd niepamiętam co tam jeszcze to naoprawde nie opłaca się to , lepiej kupić nowe auto, chyba ze stać Cie na takie zabawy, ja też o tym myślałem, bo autko mam w zaj.... stanie jesli chodzi o bude, ale zbyt drogo by to wyniosło, no i óźniej jak coś nieco trudniej ze sprzedażą raczej, pozdrawiam i zyczę dobrego wyboru:) :8)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po prsotu :search: , dowiesz się wszystkiego...
Kai