Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co myślicie o tym aucie? jakies uwagi?

http://otomoto.pl/bmw-316-sedan-skora-xenon-parktronik-C25814692.html

Dla mnie auto na pierwszy rzut oka jest cudowne - piękny kolor, bardzo bogate wyposażenie jak na 316i (ksenon, tempomat, oryginalne radio cd, sportowa kiera, półskórzane sportsitze, grzane fotele)

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Ksenon dokładany, nie ma spryskiwaczy i włącznik świateł posiada regulację wysokości świecenia.

Poza tym lampy też nie ori założone,a raczej soczewkowe Depo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ksenon bez spryskiwacza to oczywiscie problemy na przeglądzie i oslepianie innych kierowców. Tego bym nie chciał.

W przypadku ewentualnego zakupu tego auta i tak dokładałbym przedni zderzak oryginalny M-pakiet. Czy w tym wypadku łatwo dołożyć spryskiwacze ksenonów?

Tak jeszcze sie zastanawiam - włożony nieoryginalny ksenon - zapewne był bity przód?

Opublikowano
I co chcesz zrobić "wiochę" z auta? Przedni zderzak M-pakiet a reszta co? Nie wiem jak można tak kaleczyć samochód. To tak jak by ktoś dołożył Meg Ryan ręce Sylwestra Stallone. :mad2:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I co chcesz zrobić "wiochę" z auta? Przedni zderzak M-pakiet a reszta co? Nie wiem jak można tak kaleczyć samochód. To tak jak by ktoś dołożył Meg Ryan ręce Sylwestra Stallone. :mad2:

a skad wiesz że reszty nie dołoże? tego nie napisałem

Ogólnie chce 316i/318i w pełnym m-paku fabrycznym. Towar niestety na naszym rynku wyjątkowo trudno osiągalny.