Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś wie gdzie można kupić halogen do 6-ski Hammana . Jeden jast stłuczony i nie mam zielonego pojęcia gdzie go dokupić . Najgorsze jest to że nie ma na nim żadnych oznaczeń ,ani nazwy producenta ani numeru części .
Opublikowano
No właśnie ,tak myślałem że będzie z tym problem .Dlatego nie polecam tego badziewia Hammana nie dość że jakość pozostawia wiele do życzenia ,to jeszcze wrazie czego są problemy z częściami
Opublikowano
Udało mi się rozwiązać problem . Dla tego pisze może komuś sie kiedyś przyda . A więc halogen do zderzaka Hammana pasuje od Peugeota 407 coupe :D Tyle że jest ładnieszy bo ma czarny środek i wypukłą szybke. Pasuje prawie idealnie trzeba tylko minimalne rozpiłować dwa otwory (okolo 1,5 mm-2mm)
Opublikowano
na forum masz napisane co i jak żeby wrzucać foty. podstawa to zalogowanie się na tej stronie imageshack, albo wyślij mi zdjęcie na l a ja je tutaj wstawie