Skocz do zawartości

e 39 sedan doposażenie w male navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zabrałem się do wymiany standardowego radio na małe navi i audio z dsp i kłopoty

1 anteny po podłączeniu pozostały mi po jednym wolnym miejscu

2 wiązka dsp na przód po lewej stronie i prawej stronie posiada po 6 przewodów i pytanie czy nie podłączenie wszystkich głośników będzie skutkować nie zadziałaniem całego systemu dsp

3 podłączenie wszystkiego w bagażniku

wzmacniacz dsp zmieniarkę tuner tv i radio czytnik navi moduł gsp

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego, napisz jeszcze raz tylko tak żeby dało się zrozumieć w czym problem.

Przy okazji, poszukaj forumowicza MaciejV8, on ogarnia DSP, myślę że powinien pomóc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ehh, wiem co nawaliło, ale nie mogę dostać tego scalaka do modułu masażu :cry:

Używek nie ma, a jak są to niewiele tańsze od nówki (>400pln).

Scalaka nawet o podobnych wymiarach nie dostanę, aktualnie kombinuję nad jakimś układem zastępczym, tyle że będzie to trochę większe niż w ori, i trzeba będzie obudowę przerobić.

Może gdzieś bliżej listopada znajdę czas to skończę ogarnianie foteli.

Teraz jeszcze rozleciała mi się maglownica, więc mody lecą na drugi plan.

:roll:

Opublikowano

wieczorem podłączyłem wszystko co mogłem w bagażniku wzmacniacz dsp tuner radiowy tuner tv zmieniarkę moduł GPS i antenę GPS subwoofer

kaseta gra zmieniarka gra tv śnieży (wszystko robię w garażu podziemnym)ale coś wyłapuje

ale radio to żadna stacja nic brak czegokolwiek tak wiec nie wiem czy przy antenach nic nie pomieszałem

co do dsp to czy z wiązki z przody muszę odseparować 4 przewody do głośnika w drzwiach czy 2 przewody