Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników :)

Niedawno kupiłem swój wymarzony samochód. Niestety jest strasznie zaniedbany, nie kosztował mnie dużo i wiem że będę musiał w niego wpompować sporo kasy no ale wydaje mi się że warto ratować takie samochody :) Chciałbym jak najwięcej zrobić sam, nie tylko dlatego że taniej ale zawsze to większa satysfakcja że coś zrobiło się samemu ale dobra do rzeczy.

Chciałbym zacząć od wnętrza bo jakby nie było wnętrze jest najważniejsze bo tam spędzam najwięcej czasu (mechanicznie jest ok). Myślałem żeby zabrać się najpierw za tapicerkę foteli bo to chyba nie był najmocniejszy punkt w tym BMW i są strasznie poprzecierane. Wiem że najprościej to byłoby dać to do tapicera ale pomyślałem że moja mama bardzo dobrze szyje i prawdopodobnie dałaby radę pozszywać to tak jak trzeba tylko pozostaje kwestia dobrego naciągnięcia tego żeby dobrze wyglądało :) Może mógłby ktoś wytłumaczyć jak to zrobić ? :)

Jeżeli napisałem nie tu gdzie trzeba przepraszam i proszę o przeniesienie ;)

viewtopic.php?f=68&t=120678

Opublikowano

mam do oddania 2 fotele do sedana/touringa. Pasażerski w niezłym stanie, kierowcy z dziurą.

Ponoć można poprzekładać oparcia i siedziska, więc mógłbyś pokombinować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.