Skocz do zawartości

F11 - jaka jest najnowsza wersja softu systemowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jutro odbieram moje 525 z salonu, oczywiscie nie nowke, tylko lekko jezdzona. Powiedzcie jaka jest aktalnie najnowsza wersja softu do auta? Tak bym nie mosial wracac po upgrade.
Opublikowano
Obecnie jest już poziom 47,x

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Witam, jutro odbieram moje 525 z salonu, oczywiscie nie nowke, tylko lekko jezdzona. Powiedzcie jaka jest aktalnie najnowsza wersja softu do auta? Tak bym nie mosial wracac po upgrade.

Jaka cene za jaką kompletację i rok spytam trochę?

George Wind
Opublikowano

47,x ?? i co dalej. Podajcie dokładnie co powinno być w tym oknie about system.

220 tys. za 09/2011 17500 km przebiegu. skóra Oyster, komfortowy fotel, EDC, panorama, hak, kamera cofania, automatyczna klapa, komfortowy acess, soft close, aktywne sterowanie, 4 strefowa klima i ogrzewanie postojowe , tak na szybko co pamietam.

Opublikowano
Obecnie jest 47.7 popros w serwisie żeby wygrali nowy soft przed odbiorem jako dobra wola sprzedawcy... :D

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Opublikowano

No auto juz odebralem, i nie wiem jaki mam soft w końcu bo nie udało mi się jeszcze tego znaleźć w menu.

Czy to jest wogule dostepne na głównym ekranie czy trzeba się wbić w tryb serwisowy? jak?

W menu jest tylko wersja softu do BT i multimediów i to sobie zupdatowalem przez usb, pakietem co jest na stronach bmw.

Jest też wersja mapy i to też wiem jak zupdatować.

Maciej

Opublikowano
Poziom oprogramowania najłatwiej jest sprawdzić za pomocą komputera BMW ISSS. Jak jesteś z wawy podjedz to sprawdzimy...

Bimmer Retrofit Polska