Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich kupilem z belgi BMW E 92 320 d rok 2008 lekko udezone w prawy blotnik ,klema pirotechniczna wystrzelila ale jest druga,mianowicie po wlaczeniu zaplonu i wcisniecia pedalu sprzegla rozrusznik nie kreci i auto nie odpala ,trzeba rozlaczyc kostke od rozrusznika i podac plus w tedy kreci i zapala bmw co moze byc ,niewidac zeby ktos cos ingerowal czy zakladal swoje czujki a moze jest jakis imbolizer ,kluczyki mam dwa,koledzy co poczac?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ja mam ten sam problem w e90 . Lekko uszkodzone , wypaliła poduszka kierowcy oraz klema plusowa . Klema zrobiona a samochód nie odpala ( nie kreci rozrusznik ) Na krótko rozrusznika jeszcze nie sprawdzałem . Czy te modele posiadają jakieś inne wyłączniki uderzeniowe czy tylko klemę pirotechniczna ? ?
Opublikowano
Ja mam ten sam problem w e90 . Lekko uszkodzone , wypaliła poduszka kierowcy oraz klema plusowa . Klema zrobiona a samochód nie odpala ( nie kreci rozrusznik ) Na krótko rozrusznika jeszcze nie sprawdzałem . Czy te modele posiadają jakieś inne wyłączniki uderzeniowe czy tylko klemę pirotechniczna ? ?

Podłącz inpe i sprawdź co go trzyma. Czasem wystarczy zresetować błędy.