Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem taki adaptator http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110956718140

plug play ale tak nie jest bo nic nie ma na wyswietlaczu jest FM/AM/CD a powinno byc jeszcze AUX mam radio HARMAN/BECKER E60 -M-ASK 65.12-6 965 045 rok 2005 czerwiec .

czy tzeba kodowac uaktywnic to DIS a moze inpa wystarczy ale z tego co wiem to inpa nie koduje zeby mozna bylo podpiac ipoda . Zmieniarka na cd jest w schowku na rekawice polaczenie swiatlowody.

dzieki za porady

Opublikowano
Bez kodowania np. NCS lub ISSS się nie obejdzie. Jak masz blisko do warszawy zapraszam to pomożemy.

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
dzieki za pomoc ale mieszkam daleko od stolicy mam program ncsexper i kabel do OBD2 jak by ktos zamieszcil male tuto to bym byl dzieczny
Opublikowano
Uruchom TeamVIEWER to zakoduje zdalnie . Napisz kiedy to pomogę..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Opublikowano

wystarczy ze sie polaczysz z miom IP na kompie w domu ?

czy musze byc podpiety pod zlacze OBD ta 2 opcja troche bedzie trudniej bo nie mam neta na laptopie gdzie jest program albo zainstaluje teamviever na laptopie gdzie jest inpa i z nia nsc expert .

dzieki

Opublikowano
tylko z notebookiem gdzie jest ncs , podpięty do obd i internet ...

Bimmer Retrofit Polska

• 1 rok później...