Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Zakupilem 535d 2007r z niedzialajacym audio.Okazalo sie ze brak glosnikow pod siedzeniami oraz wzmacniaczy.Bylo tam zamontowane inne audio po ktorym zostaly kable.Prosze o pomoc w ustaleniu modeli glosnikow oraz wzmacniaczy.Posiadam indywidual audio system s752a.Czy ten zestaw to l7?Zastanawiam sie czy nie zakupic dedykowanego zestawu glosnikow np herz itp(glosniki pod siedzenia i sykacze).Czy to zagra z oryginalnym wzmaciaczami bmw,ktore tez musze kupic.Czy oryginalnie ten zestaw daje w miare rade i warto przywrocic do oryginalu nie kombinujac z dedykowanym zestawem?
Opublikowano

Bardzo ciekawa sprawa , jeśli miałeś Indyvidual Audio nie wiem dlaczego ktoś zmieniał.

Bardzo podejrzewam że po prostu zestaw został wyjęty z auta. Można przekodować żeby podłaczyć zwykłe cztery głosniki lub poszukaj nagłosnienia ProLogic Top Hifi i dokonaj montażu.

Jeśli będziesz maił problem możemy pomóc w montażu i kodowaniu..

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
o to chodzi ze bylo tam mocniesze audio,wyjeli a niczego nie wlozyli.wiec nie wiem co ja mam tam wlozyc.ciezko mi dojsc po nr.czesci.czy orginalne kompletowac czy dedykowane.czy musze wtedy kupowac oryg.wzmaciacze.moze posiada ktos do sprzedazy sprzet ktory potrzebuje.ten zestaw jest mocniejszy od logic7?