Skocz do zawartości

stuki po wcisnieciu sprzegla 318i touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM PROBLEM Z KTORYM SIE BORYKAM TO GLOCHE STUKI DOCHODZACE Z TYLU. SLYCHAC JE JAK WCISNE SPRZEGLO TULEJE WYMIENIONE CO TO MOZE JESCE BYC?? LOZYSKO OPOROWE, DOCISK?? DZIEKI ZA PODPOWIEDZI
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
A jednak nie stuki sa dalej ale mniejsze ;/ z wstecznego na luz stuk i za jeden na dwa stuk juz nie mam sily z tym moze to wina sprzegla bo bierze mi u gory
Opublikowano

Zobacz jeszcze lacznik elastyczny walu przy skrzyni.

Ale jak bierze u gory sprzeglo to bardzo mozliwe, ze jest powodem takich zachowan.

U mnie szarpie przy ruszaniu, porownalem ze sprzeglem prawie nowym u znajomego i swoim to masakra.

U niego 1/4-1/3 pedalu i auto rusza u mnie praktycznie na samym koncu.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam jednak stuki nadal wystepuja juz z tym nie mam sily wymieniono podpora walu lacznik elastyczny tuleje tylnego mostu co to moze jeszcze byc zgory dziekuje za pomoc
Opublikowano

Lozysko oporowe, tudziez kolo dwumasowe.

Koledze sie teraz wysypalo lozysko to wydaje takie dzwieki, ze strach sie bac. Dwumas ma raczej dobry.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rozumiem ze te ;ozysko wchodzi w sklad kompletu sprzegla?? Sory za te pytania ale to moja pierwsza bunia mam ja dopiero rok :D

Zgory dziekuje za pomoc