Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy E30 wydaje w ogóle z siebie jakieś dzwięki (jak komunikat o tym, że światła są włączone etc.)? Tak pytam z ciekawości bo z takimi bzdetami nie chce mi sie jechać do serwisu;)
Opublikowano
No właśnie a szkoda, ani temp. na zewnątrz nie pokazuje ani o światłach nie przypomina, trochę biedne to e30 zrobili ale i tak je kocham :)
Opublikowano
Moja 318 E-30 pokazuje temperaturę na zewnątrz, poza tym przy 3st. C i niżej na wyświetlaczu komputerka pokazuje się odczyt temperatury i sygnalizuje to pojedyńczym sygnałem dźwiękowym. A po załączeniu funkcji "memory" na minutę przed pełną godziną daje znać potrójnym sygnałem dźwiękowym.
Opublikowano
Moja "betka" jest z 1992 roku. I jesli chodzi o wskazanie temperatury na zewnątrz, to nic nie muszę robić, bo sama wskazuje temperaturę niższą niż +3 st.C. Po załączeniu funkcji "memory" (na na komputerku jest taki klawisz) minutę przed pełną godziną daje znać potrójnym sygnałem dźwiękowym.
Opublikowano

moja betka jest z 88r i nie ma przycisku memory na kompie, starszy model, temperatury nie wyswietla.

jast cos takiego na komputerku co wyglada jak wyswietlacz ale jeszcze nic tam nigdy sie nie pojawilo :evil: