Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowiem posiadam zestaw HIFI bez nav.prof( plan instalacji za rok), Odtwarzacz CD/DVD nie rozpoznaje plyt nagranych w formacie MP3.

Nosnik wyprobowany DVD-R, DVD+R (sesja zamknieta jak i otwarta). odtwarza mi CD Audio. Czy mam cos z odtwarzaczem?

W instrukcji ksiazkowej pisze iz odczytuje format mp3 i plyty DVD-R/+R!!!

Opublikowano
u mnie (mam PROF) były też różne jaja bo nie rozpoznawał niektórych płyt i skończyło się wymianą całego burdelu radio-navi. ja też zauważyłem, że CD BMW nie widzi niektórych oryginalnych płyt, które są grubsze od innych, chodzi mi o materiały Briana Tracy :roll:
George Wind
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kurcze to czeka mnie wymiana :duh:
Opublikowano

Płyta dvd będzie grała tylko na postoju. Chyba, że odblokujesz dvd free. Jest to fajna opcja bo można nagrywać teledyski z yt. Jak nagrasz na cdr to będzie działać.

A usb w schowku i podłokietniku nie masz? Pendrive jest wygodniejszy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no tak próbuje puścić DVD na postoju oraz na wyłączonym silniku

nie posiadam nav.prof. wiec nie mam USB w schowku - w 2013r. bede mial instalacje w niemczech ...

Opublikowano
A w jakim formacie należy nagrać teledysk z yt zeby mozna odtworzyc w samochodzie ?

Ściągasz w czym chcesz, ale musisz stworzyć płytę dvd, najlepiej jakimś Real Playerem, tam po prostu przeciągasz pliki video lub audio i naciskasz burn, wszystko się samo robi. W każdym razie musi mieć format DVD. Czyta mp4, ale odtwarza tylko dźwięk.

no tak próbuje puścić DVD na postoju oraz na wyłączonym silniku

nie posiadam nav.prof. wiec nie mam USB w schowku - w 2013r. bede mial instalacje w niemczech ...

Moja navi też płyt dvd nie łapie jakoś sprawnie, czasem potrzebuje 10s. Może do małej navi w ogóle nie dają odtwarzacza dvd, bo w sumie po co, spróbuj cdr, bo mp3 to czyta na pewno.