Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zwracam się do was z prozaiczną prośbą o pomoc gdzie można kupić sprężyny tylne.

Poszukując sprężyn 33 53 6 767 341 nie potrafię ich nigdzie poza BMW znaleźć.

Lesjofors robi takie sprężyny o kodzie 4208462, ale niestety w miejsca gdzie dotychczas dzwoniłem, nie ma szansy ich dostać. Sprawdziłem, iparts.pl, Intercars.com.pl i parę innych pomniejszych stron.

Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrych w sensie pasujących spręzyn w zamiennikach nie dostaniesz w zadnym zamienniku nawet dobrej firmy bo BMW robi za duzo rodzaji ,do e39 srednio pasują zamienniki czy to Lejsfrojs czy K+f a do e93 do juz wogule bym nie ryzykował ,albo uzywka albo napisz do mnie w poniedziałek zobaczymy jaka cena wyjdzie za Ori po rabatach
Opublikowano

Czy sprężyny z E93N oznaczane jako C7 będą pasować?

I drugie pytanie czy sprężyny są takie same dla różnych typów silnika?

Niezależnie od wszystkiego będę się z Toba kontaktował PM lub telefon?

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spręzyny są dobierane do modelu auta,silnika i wyposażenia indywidualnie jak jutro to dzwon bo mam duzo zajec moge nie byc przed kompem,we wtorek mozesz pisac
  • 1 rok później...
Opublikowano
opłaca się kupić komplet sprężyn dobrej marki np. Eibach o małym obniżeniu wtedy są 4 nowe i w jakości oryginału, do tego 5 lat gwarancji