Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem poniewaz zostalem zmuszony do wymiany junction box z mojej e91 i na allegro zakupilem taki ale okazalo sie ze jest on z e87 w ktorym nie ma z tylu elektrycznych szyb. i nie wiem jak je aktywowac . Probowalem to inicjowac ale sie nie da gdyz wyskakuje mi ze jest jakis blad w formule. rowniez nie dziala mi zamek drzwi pasazera przestal sie otwierac i zamykac z centralnego . Autko mam z 2006 r oraz junction boxa nowego rowniez. Mam mozliwosc podpiecia autka do INPA. tylko nie wiem gdzie to zminiec aby zaczelo widziec e91 a nie e87. ( wydaje mi sie ze to trzeba zaprogramowac . nigdy tego nie robilem nie boje sie wyzwan wiec prosilbym bym o podpowiedz jak dla najwiekszego laika):)

Rowniez problem taki gdyz domontowalem kamerke na lusterku ( dzieki ktorej podobno autko samo bedzie wylaczac swiatla dlugie) nie wiem gdzie to aktywowac w ustawieniach.

kolejny problem to xenony nie dzialaja mi samopoziomowanie oraz spryskiwacze reflektorow dodac ze autko rowniez zostalo w to doposazone wszystko na orginalnych czesciach i instalacjach.

pozdrawiam Mateusz

Opublikowano
Niestety INPA tego nie ogarnia. Trzeba kodowac i programowac . Mozemy pomoc w warszawie zapraszam

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Niestety INPA tego nie ogarnia. Trzeba kodowac i programowac . Mozemy pomoc w warszawie zapraszam

Miałem na myśli ze sama INPA nie wystarczy. ..

Wejdź na forum e90 jest tam grupowe kodowanie z Twojego rejonu...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 1 miesiąc temu...