Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak jak napisał barti801- bez problemu, przy obecnych temperaturach i sprawnych wtryskach ( pomijając początkową pracę silnika bez działających świec ).

sfinks311 - raczej tak.

Opublikowano
Dzięki koledzy. Mam błąd związany z awarią sterownika i zdecydowałem się na jego naprawę, a być może trzeba będzie podjechać tu i tam, więc nie byłem pewien czy nie myszą być jakieś obwody zamknięte. Teraz świece nie grzeją pewnie, ale silnik odpala i pracuje ładnie przy obecnych temperaturach. Strasznie nie chce mi się grzebać teraz w aucie, ale... idzie zima i wyjścia ni ma :mrgreen:
peace & love
Opublikowano
ja to samo mam, masz kolege na allegro który te sterowniki naprawia za 90 zł.
Opublikowano

Ja jeździłem całą zimę na padniętym i tylko raz miałem problem z odpaleniem na mrozie nocnym ok.-30 a wiosną po diagnostyce się dowiedziałem ze sterownik nie działa :D :D

Oczywiście sterownik możesz naprawić.Kolega z forum ROGER-NYSA się tym zajmuje

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Często jest tak że świeci już działają lub powinny działać a my tego nie wiemy , np: temp.płynu chłodniczego poniżej 20st.