Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem z wyswietlaczem w radiu CD Buisness w BMW 116i 2005r. . Raz działa, a raz nie tzn. nie wiem od czego jest to zależne ale zdarza się tak że po włączeniu radia jest tylko lekkie podświetlenie radia brak jakichkolwiek informacji o stacji radiowej itp, godziny również nie ma . Gdy włączę i wyłącze kilka razy radio i zapłon to czasem zacznie normalnie działac, ale niekiedy i to nie pomaga. Nie mam pojęcia co jest przyczyną bo są takie dni , że przez cały dzień radio a dokładnie wyświetlacz działa jak należy mimo kilkunastu włączeń, a czasem jest problem bo nic nie pokazuje... Denerwuje mnie to strasznie a także fakt, że nie jestem w stanie zdiagnozować przyczyny dlatego zwracam się do was.

Bardzo proszę o pomoc :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Opublikowano

Wiem, że z takim problemem borykają się radia Professional

Widziałem kilka razy na Allegro gości oferujących naprawę. To chyba nic skomplikowanego, więc myślę że jak wyciągniesz radio i zaniesiesz do fachowca to się tym zajmie. To może być tylko i wyłącznie radio, na pewno nic z komputerem. Nawet jeśli okaże się że masz radyjko do wymiany. Cena radia business na allegro jest niewielka, zawsze możesz sobie kupić Pro bo wygląda fajniej :) mam jedno do sprzedania jakbyś chciał.