Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie 7+ też widziałem i w miarę rozsądnych cenach. O UG 8 czytałem dziwne komentarze, jedne pozytywne a inne że bardzo badziewna opona itp. Zastanawiam się czy jest w tym ziarenko prawdy czy ludzie którzy użytkują taką oponę wymagają przyczepności zimną jak na suchym...

Wiem że brat kiedyś posiadał BRIDGESTONE BLIZZAK i z tego co mi mówił opona naprawdę daje radę, szczególnie na śniegu.

Ciężki orzech do zgryzienia z tymi oponami bo nie zawsze wysoka cena da nam to co chcemy.

Opublikowano

I wybór padł na http://moto.allegro.pl/nowe-opony-zimowe-4-x195-65-r15-bridgestone-lm32-i2735155238.html

do tego zamówiłem lewą i prawą tuleję na wahaczu przednim oraz tuleje na tył.

Nie wiem jaki mam rozmiar gum stabilizatora bo gość mi powiedział że są dwa rozmiary 22,5 albo 24...

Czy to jest zależne od modelu czy po prostu trzeba jakoś sprawdzić ?

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Samochód sprawuje się dobrze ale tak jak przewidywałem mam do wymiany pompę wtryskową oraz sprzęgło, będzie to robione w najbliższych tygodniach, koszta niemałe ale tego się nie przeskoczy.

Planuje też zmianę felg na 17 bo lato wreszcie do nas przyjdzie a na 15 latem to średnio śmigać :mrgreen:

Ogólnie dojdzie jeszcze dużo poprawek wizualnych bo samochód tego wymaga, poprzednią właścicielkę to nie raziło w oczy ale mnie już tak... :mad2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie no co dużo mówić, apetyt rośnie w miarę jedzenia, byłą to w miarę uboga wersja w welurze z silnikiem m47, przed FL i postanowiłem nie wrzucać w nią masy pieniędzy skoro i tak finalnie będę czuł niesmak.

Samochód sprzedałem tanio, klient zadowolony a ja już zakupiłem nową e46 FL :D

Jakaś sesja już niedługo, przy tej e46 pogrzebie troszkę dłużej :mrgreen:

BTW Brytol no nie takie 2 miesiące tylko 10 :cool2: