Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Panowie!

Proszę o pomoc w temacie, jedna z listew tych które są wokół szyb (chromowane) uległa uszkodzeniu.

Dokładnie chodzi o lewą stronę (od kierowcy) listwa dolna w części bagażnika. Jest to e61 po liftingu z 2007.

Gdzie mogę taką listwę kupić? zerkałem na allegro ale niestety nie ma, może ktoś z forumowiczów ma taką listę do sprzedania?

Ewentualnie czy ktoś wie jakie są kwoty w serwisie za taką listwę?

z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Dziękuję,

przeglądnąłem.. listwy znalazłem w ELEMENTACH BLASZANYCH KAROSERII, ale niestety są tylko do drzwi przednich lub tylnich,

a do szyby w przestrzeni bagażowej (tej bocznej) nie udało mi się znaleść listwy...

czy zna ktoś z Was numer seryjny?

Opublikowano

wygląda na to że to ta listwa, dzięki :)

co dziwne, dzisiaj dzwoniłem do serwisu BMW (Bawaria w Kato) i powiedzieli mi, że tą listwę mogę kupić tylko i wyłącznie w kompecie z szybą i uszcelką za ponad 900pln... dziwne...

spróbuję jeszcze w poniedziałek zadzwonić do Bawarii z numerem części...

Opublikowano
oko... zadzwonię do nich w poniedziałek, dam znać czy sie udało .. i czy to ta listwa, jeszcze raz, dziękuję!
Opublikowano

Niestety, nie ma możliwości zakupienia samej listwy jako nowego elementu,

można kupić tą listwę razem z szybą i uszczelką za około 900pln...

Opublikowano
W zeszłym roku wymieniałem tą właśnie szybe ale chyba stare ramki wyrzuciłem ,nie wiem zobacze poszukam .Jak mam je jeszcze to moge Ci je wysłać (gratis). Jeśli nie znajde to proponuje kupić całą szybe z ramkami używaną .Ja w zeszłym roku zapłaciłem coś ok 150PLN