Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a może Panowie jakieś konkrety jaki bedzie dobry kabelek a nie tylko naśmiewanie się z innych kabelków wydaje mi się ze jestem na FORUM a celem forum jest pomoc innym chyba że się pomyliłem
Opublikowano

sam kabelek to nie wszystko. na forum jest kilku sprzedajacych i to ich polecam nie aledrogo. ja mam od Tomka - troche drozszy ale jego pomoc - wiele wiecej warta niz to co trzeba zaplacic. poprostu nie jestes zostawiony samemu sobie jak w innych przypadkach (aby sprzedac). soft tez zajefajny - do wszystkigo. zadnego szukania dlubania - instalujesz i dzialasz.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, też jestem chętny na zakup kabelka.

---------------

Kabel kupiony od kolegi poniżej.

pzdr.

Edytowane przez dago1
Opublikowano

Ja mam do sprzedania kabel z paragonem zakupiony dnia 07.08.2012 . Niestety w zeszłym tygodniu sprzedałem auto i kabel pozostał.

opis: interfejs USB OBD2 do BMW - INPA/ GT1 - K+D-CAN zakupiony strony http://www.e-volt.pl/interfejs_usb_obd2_do_bmw__inpa___gt1__k_dcan.html

Kabelek został tylko raz użyty zdalnie do inicjacji kluczyka po zablokowaniu imobilajzera. Wszystko działało idealnie.

Cena jaką dałem z przesyłka 187 zł. Zainteresowanych zapraszam na PW co do ceny się dogadamy. W zestawie kabel , płytka ze sterownikami i dołączona wydrukowana instrukcja obsługi. Kontakt 601627973

Na chwilę obecną kabelek jest zaklepany dla naszego forumowicza .