Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej masz tutaj:

viewtopic.php?f=70&t=180136

Jeżeli nei wszytsko tam jes napisane to w skrócie: do wymiany tylna klapa, lampy, trzeba to jakos podlaczyc (chyba jakies przejsciowki ale nie jestem pewien) no i zakodować. Nie wiem czy działanie tych lamp będzie zależalo od tego jaki moduł światel masz ale prawdopodobnie będzie.

A teraz offtop:

Co do odpowiedzi marcina to apeluję ( :8)) o to żeby nie wklejać samych odpowiedzi typu: "Szukaj, było"; " :search: " itp.

A to dlatego że nie raz trafiam na temat który mnie interesuje w szukajce albo zindeksowany w google, wchodzę a tam tylko odpowiedź że było :mad2:. Albo nie odpowiadajcie wogole albo wklejcie link i wtedy najezdzajcie na autora postu żeby sie zaprzyjaźnil z wyszukiwarka :!:

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano

Co do odpowiedzi marcina to apeluję ( :8)) o to żeby nie wklejać samych odpowiedzi typu: "Szukaj, było"; " :search: " itp.

A to dlatego że nie raz trafiam na temat który mnie interesuje w szukajce albo zindeksowany w google, wchodzę a tam tylko odpowiedź że było :mad2:. Albo nie odpowiadajcie wogole albo wklejcie link i wtedy najezdzajcie na autora postu żeby sie zaprzyjaźnil z wyszukiwarka :!:

Jesli wpiszesz w google ten temat wyskoczy ci cala pierwsza strona wiec mozesz wybierac ile chcesz i w kazdym bedzie to samo

Opublikowano
Nie zmienia to faktu, że jak już odpowiadasz to odpowiadaj tak żeby ktoś miał z tego pożytek i żeby inni ludzie wchodząc w temat z wyszukiwarki nie czytali "use the search"
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF