Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-z3-C25532307.html

No właśnie, niby rocznik 1998 ale jak sprawdziłem po numerze VIN to wyszedł mi listopad 1995 czyli praktycznie jedne z pierwszym modeli jakie zeszły z taśmy... sprzedawca nic o tym nie wie oczywiście. No ale może istnieje jakaś opcja na wytłumaczenie tego i jest to jednak pomyłka? Poza tym mam pytanie ogólnie co do przebiegów. Bo zasadniczo wszystkie roadstery typu z3, audi tt, mazda mx-5 itd. mają po ok. 100tys. km co jest niskim wynikiem ale z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć argumentację, że to właśnie roadster i jest używany przez kilka miesięcy w roku. Poza tym czy rzeczywiście Polacy tak namiętnie kręcili by każdą jedną sztukę?

Może ktoś spotkał się kiedyś z tym samochodem, bo jestem z Warszawy i niestety głównie muszę opierać się na informacjach "na gębę" ... O.o

Dzięki!

Opublikowano
Są tacy co przekręcają licznik tylko o kilka lub kilkanascie tyś. km. Ot taka świecka tradycja. Rok produkcji jest na pewno 95, a pytałeś co ma w dowodzie? Może 98r to data złożenia do kupy.
Opublikowano

dzięki wielkie za odpowiedzi. Biorąc pod uwagę, że na 99% data samochodu jest przekłamana, siedzenia poprzecierane i jest on ładnych kilka godzin od mojego zamieszkania, to prawdopodobnie sobie go odpuszczę. Ale jakbyście jeszcze mieli jakieś uwagi to chętnie przeczytam:)

Mam natomiast prośbę, kilka postów niżej jest druga z3 (ze Słupska), która mnie interesowała, jakbyście mogli też spojrzeć..:)

Opublikowano
miał przyjrzeć się samochodowi i jutro mam się odezwać. Nie wydaje mi się, żeby składali samochód 3 lata...

Zapytaj czy wie jaki samochód ma do sprzedania, czy cokolwiek wie :lol: