Skocz do zawartości

525i Reflektor xenon anglik pasuje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanko czy ktoś przerabiał temat z reflektorem xenonowym z anglika czy pasuje do naszych autek? jeśli nie to czy wystarczy zmiana soczewki z odblaskiem, chodzi o to ze w mojej buni mam pękniety odblask w reflektorze i ktoś kiedyś skleił jakim twardym sylikonem klosz i nie ma możliwości rozebrania morze ma ktoś jakiś inny pomysł :?: :?: :?:

PAN krys32 w zamkniętym wątku napisał "On był sklejony raczej fabrycznie. Reflektor można rozłożyć w piekarniku. Tylko trzeba uważać. Jest w necie napisane jaka temperatura i ile czasu bo ja zapomniałem. Ja rozklejałem tak przy nissanie i się udało bez problemu. Powodzenia :D"

na pewno nie jest to fabryczny sylikon czy klej, ponieważ wymieniałem regulatory z lewej strony i poradziłem sobie suszarką do włosów, a tu nic tylko obudowa się robi bardziej elastyczna, więc dalej proszę o pomysły

ps.POZDRAWIAM MODERATORA kruk203

Opublikowano
Możliwe ze miałeś przekładany któryś reflektor,ponieważ poliftowe lampy były klejone dwoma rodzajami kleju-początkowo był miekki (do rozdzielenia na ciepło) a potem (od 02r bodajże) klej twardy-b.trudny do rozdzielenia.
http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg
Opublikowano
możliwe ,raczej nie bo widać nie fachowa robotę , ale już nie wnikam teraz kwestia czy angol pasuje czy da sie coś z tym zrobić?
Opublikowano
Pasuje z anglika;-) :D Jak masz dojscie do angielskich swiatel do e39 to biore kazda ilosc;-p(chodzi mi tylko o te po lifcie oczywiscie)