Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś użytkuje dokładnie takie same felgi jak w linku http://allegro.pl/nowe-felgi-bmw-m-pakiet-e39-e60-e61-18-cali-raty-i2554382712.html

Wiadomo , że felga to chińczyk lub jakiś włoch ale mam pytanie czy ktoś na tym jeździł , czy się dało to użytkować , czy po tygodniu , nie trzeba było prostować lub wymieniać na nowe. Ciekaw jestem jak wygląda to na E60. Oryginały Styling 172 M Doppelspeiche są w rozmiarze 19 cali wyglądają fajnie , tu przy 18 calach chętnie bym zobaczył na jakieś fotce. Najbardziej jednak interesuje mnie czy warto na takie felgi wydać 2000 zł.

Opublikowano
Sam wiosną przerabiałem temat felg 18 cali. Raczej nie szukałem replik, ale czytałem opinie, że o ile niegdyś te repliki dawały radę, o tyle teraz to już jest zupełna kaszana. Dołóż ok. 1000 zł i kupisz coś sensownego, chociażby z marek należących do alcara. Pamiętaj, że Twóje auto jest dosyć mocne i nie warto oszczędzać na tak istotnej cześci jak felga.
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW