Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zapytać czy u w waszych X3 nadmuch zimnego powietrza z klimy jest najsilniejszy w otworach nawiewających na kierowcę i pasażera a mniejszy na nogi i szybę :?:

U mnie jest tak że np. przy 25 St.C na klimatronicu zimne powietrze leci tylko na kierowcę a na szybę i nogi leci ciepłe...

Przy niższym ustawieniu temperatury na nogi i szybę leci chłodniejsze ale nie tak zimne jak na kierowcę...

Nie wiem czy może przyblokowane są w tych kanałach jakieś przegrody że nie wieje zimnym i na szybę i nogi :roll:

Ma ktoś jakiś pomysł :?:

Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

BMW = Radość z jazdy
Opublikowano

U mnie też leci najmocniej ze środka ale i na dole i na szybę leci też zimne przy włączonej klimie dość mocno

Głupie pytanie:a masz to pokrętło przestawione na zimne pośrodku deski???

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Tak pokrętło cały czas na full niebieskie :P

I z nawiewem jest tak jak u ciebie na nogi i szybę nie leci takie zimne jak na pasażerów...

BMW = Radość z jazdy
Opublikowano

Wydaje mi się ,że tak ma być.Sprawdzałem jeszcze u kolegi i ma tak samo :cool2: :cool2:

U mnie jest tak że np. przy 25 St.C na klimatronicu zimne powietrze leci tylko na kierowcę a na szybę i nogi leci ciepłe...

U mnie wszędzie zimne leci tylko trochę słabiej na dół i szybę.W zadnym razie nie ciepłe :D :D

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco