Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem przykrość zbicia sobie reflektora (nie w BMW) i kupiłem DEPO jako zamiennik (bo nie opłacało się zmieniać samej szybki) i reflektor pasował idealnie w miejsce montażowe w aucie nie było żadnych kłopotów jedyne co to to że widać że jeden jest nowy a drugi nie. troszke nie na temat napisałem ale raczej wystarczająco blisko. dodam że jasność i ostrość światła jest dobra pan na przeglądzie też nie marudził tylko zaproponował w przyszłości regeneracje drugiego lustra lub wymiane żeby była para.
Opublikowano

Widziałem DEPO w kilku samochodach u znajomych (bmw, honda i inne)...

Dobrze dopasowane, nie ma problemów z montażem, jakość wykonania przyzwoita. Wg. mnie bardzo dobre jak na zamienniki.

Opublikowano
a ile takie halogeny kosztuja do bmw depo bo na allegro nie ma i gdzie je mozna dostac ze sie tak zapytam?

życie zaczyna sie od 200km/h

http://royy.net/~serfer123/bmw/7.JPG

Opublikowano
U nas mozna zakupic to w hurtowni czesci samochodowych EDPOL z tego co mi wiadomo jest jeszcze w łodzi, częstochowie, i bielsko białej. Cena jak dobrze pamiętam ok 110 zł w detalu.
Opublikowano
Ja mam jeszcze oryginalne, kolega kupił sobie Depo (100zl szt) bo nie mial wogole , jest widoczna roznica w oswietlaniu drogi - oryginalne ladnie odcinaja a Depo daje raczej rozproszone swiatlo, nie mniej uwazam Depo za dobra firme - nie paruja i ładnie spasowały- poza tym wyglad auta czy to z oryginalnymi czy tez z Depo jest o niebo atrakcyjniejszy :wink: