Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam 530d kombi z 2002 roku.Ostatnio wyswietlil mi sie komunkat self leveling inactive wiec zaczalem sprawdzac gadzety dotyczace nivo okazalo sie ze pompe zalalo w bagazniku 8 cm wody. wiec zamowilem nowa stara odkrecile auto siadlo na kapciach wkrecilem nowa i nic ! Robi sie ciepla ale nie slychac by buczala a co za tym idzie pompowala auto.Ma ktos jakis pomysl probowalem inpa podniesc auto ale nic sie niedzialo i nadal mam komunikat self leveling inactive z kolei inpa nie widzi bledow. Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek rady.

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzieki mistrzu ja ten spis mam tylko szczerze ci powiem ze za cholere nie wiem ktory to bedzie 49 i 50 bo one chyba nie podpisane albo ja slepy jestem :oops:
Opublikowano
siema . mam to samo w mojej z tym że nivo żyje po bezpośrednim podłączeniu .Sprawdz czujniki zawieszenia na wachaczu
Opublikowano

Do krys32 stary masz flaszke szkoda tylko ze teraz jestem w londynie a jak bede w Polsce to jestem z podkarpacia ale jestem pamietliwy nie zapomne ci tego :cool2: .

Auto naprawione temat mozna zamknac

pozdro

Opublikowano
Hehe ważne, że działa :cool2: Spotkamy się w połowie drogi hehe :D Pisz na PW to zrobimy flaszkę na dwóch http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif, a potem jeszcze ze 3 i Nasze kobiety zawiozą do domku :D