Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań dot. przekładki. Aktualnie mam anglika, kupiłem już po bardzo okazyjnej cenie cały zestaw do przekładki, ale mam pytanie w mojej aktualnej wersji nie mam navi, a w wersji która kupiłem jest monitorek 4:3 i teraz czy da się to podłączyć czy będę musiał zamontować moje stare radio? i jeszcze jedna kwestia w tej wersji którą kupiłem jest elektrycznie sterowana kierownica u nie tego nie ma da się to podłączyć? ewentualnie czy w ogolę da się zamontować w najgorszym przypadku nie będzie działać. Ostatnie moje pytanie posiadam wersje silnikowa 3.5 V8 części mam od 5.4 V12 czy sanki będą się różnic?

Pozdrawiam

Opublikowano
Jak chcesz wsadzic navi to musisz przełożyć wszystko co z nią jest, każdy kabelek, wzmacniacze, napedy itd. Chyba tylko zmieniarka może zostać stara.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

Musisz przełożyć wszystko. Już chyba to napisałem. Tuner radia w wersji z navi jest w bagażniku, wiązka jest totalnie inna też z tego powodu. Musisz pruć wszystkie dywany i przełożyć wszystko.

Wydaje mi się że z kierownicą jest plug&play. Czyli montujesz a kabelki i wtyczki wszystkie powinny być, podłączasz i działa. Trzeba będzie też pewnie wsadzić bezpiecznik, bo nie wiem czy jest na 1 obwodzie z np fotelem kierowcy, czy na osobnym.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
dzieki za odpowiedz. Zastanawia mnie jeszcze tylko kwestia z sankami... ktos moze wie jak to wyglada? bedzie pasowac z V12 czy musze szukac od wersji 3.5 V8 ?