Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie czy bardzo trudne jest przełożenie całego wnętrza do e38, chodzi mi o zmianę kolory z czarnej skóry na jasną kremową, jest do kupienia zestaw z anglika fotele+boczki+tylna kanapa tylko czy nie będzie wyglądać dziwnie gdy kolor deski rozdzielczej będzie inny...

oraz drugie pytanie, czy gdy zamiast tylnej grzanej kanapy damy taka regulowaną elektrycznie to czy tam będzie wiązka aby wszystko działało, i czy z anglika do europejczyka będzie pasować ta wiązka

pozdrawiam

Opublikowano

Trudne nie jest,raczej pracochlonne.Mi przelozenie kompletnego wnetrza w e39 (wszystko oprocz gory deski rozdzielczej)zajelo caly dzien.

Przekladka samych foteli i boczkow to dziecinada i nie powinna zajac wiecej niz dwie godziny.

Co wnetrza z anglika-przenide boczki sa "na odwrot"(podlokietniki,sterowanie szybami,pamieci ustawien foteli).Mata zajetosci fotela bedzie po zlej stronie(trzeba ja przelozyc lub oszukac kompa emulatorem).

Co do elektryki kanapy nie bede sie wypowiadal bo nie wiem.Tego nie ma w e39 :wink:

Poza tym,zle bedzie wygladac jesli przelozysz tylko boczki i fotele do czarnego wnetrza.

Ja z takiego wnetrza

http://img221.imageshack.us/img221/9549/dsc0114my.jpg

zrobilem takie

http://img27.imageshack.us/img27/5461/dsc0076nx.jpg

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano

to szkoda ,że nie wiesz jak to z tylna kanapą by wyglądało, bo patrzyłem też jedną e38 własnie w takim kolorze wnętrza lecz tylna kanapa nie jest regulowana elektrycznie, i tak to tylko tył bym przekładał

(zresztą auto dałem do oceny tutaj lecz jeszcze nikt nic nie napisał niestety viewtopic.php?f=75&t=193022)

co do Twojej przekładki to super teraz wnętrze wygląda