Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam wszystkie programy i przewód lecz kiedys skasowałem poprzez komputer w samochodzie kloski i cały czas mi swiecą gdy podłacze kompa do samochodu wybieram model samochodu i potem mam informacje, error itp wybieram error i jest tam kilka opcji do wybrania clear history itp co mam wybrac i jak zatwierdzic z góry dzięki
Opublikowano

Bardzo ciężko się Ciebie czyta. Najpierw popracuj nad interpunkcją oraz ortografią zanim zabierzesz się za pracowanie nad swoim samochodem.

Jeżeli skasowałeś serwis klocków kiedy już przejechałeś dłuższy dystans, to ratuje Cię jedynie wymiana czujników na nowe. Czasami pomaga również ich chwilowe odłączenie oraz ponowne podłączenie. Komputerem nic już nie wskórasz. Tak niestety to inżynierowie zaprojektowali. Jak jest dobrze, to nie grzeb. Dobrze, że to serwis klocków a nie CAS po ingerencji w który istnieje duże ryzyko, że nie odpaliłbyś już samochodu. To taka uwaga na przyszłość.

Pozdrawiam