Skocz do zawartości

przygasa mi wyswietlacz ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pytanko czy u was tez jakie wlaczy swiatla to przygasa wam wyswiet;acz na kompie ? nie mozcno ale jedna w dzien to widac .. aaa zauwazylem ze radio zachowuje sie podobnie nie mam juz oryginalnego radia i jak wlaczam swuatla na mijanie to widze ze lekko przygasa razem z kompem ... to normlane czy mam jakis spadek napiecia za duzy ??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
Rozjaśnij pokrętłem podświetlenie deski :roll2:

no to ma byc zart ?? co ty ze mnei robisz?? jest na maxa i jak wlaczam swiatla to wtedy nagle robi sie ciemnejsze pytam czy to jest noralne a nie jak zrobic zeby bylo jasniej wielka pomoc naprawde sie wyssililes

Opublikowano
To już się nie wysilam. Pozdrawiam.

a co to foch ??:)))) no bo se jaja robisz ja sie pytam powaznie czy to jest normalne ze przygasa a ty zebym se pokrecil pokretlem ... no to chyba troche nie na mijescu ta opdoiwedz nie sadzisz ??

Opublikowano

chlopaki .....

jezeli jest wszystko sprawne ( akumulator , oraz alternator ) to nie powinno przygasac - no moze minimalnie .... jezeli przygasa bardzo , to mysle ze to moze byc wina padnietego akumulatora albo regulatora napiecia ....

Opublikowano
chlopaki .....

jezeli jest wszystko sprawne ( akumulator , oraz alternator ) to nie powinno przygasac - no moze minimalnie .... jezeli przygasa bardzo , to mysle ze to moze byc wina padnietego akumulatora albo regulatora napiecia ....

a gdzie szukac tego reglatora napiecia bo akumulatro razcej jest ok bo zalala bez problemu w -25 :) ale co jest dziwne ze mi sie zdaje ze to sie zaczelo tak dziac jak wsadzilem nie oryginalne radio chociaz pewny nie jestem :jawdrop:

Opublikowano

nie pamietam jak jest u ciebie ale u mnie regulator napiecia jest na alternatorze - jednak jak sie nie znasz zbytnio na tym to nie ruszaj - regulatory napiecia sa raczej drogie - mozesz go uszkodzic a to moze byc nie jego wina ....

radio - prosta sprawa - wyciagnij wtyczki z radia i zobacz czy przygasa jak radio jest wypiete ......

Opublikowano
nie pamietam jak jest u ciebie ale u mnie regulator napiecia jest na alternatorze - jednak jak sie nie znasz zbytnio na tym to nie ruszaj - regulatory napiecia sa raczej drogie - mozesz go uszkodzic a to moze byc nie jego wina ....

radio - prosta sprawa - wyciagnij wtyczki z radia i zobacz czy przygasa jak radio jest wypiete ......

nie nie bede ruszal ... ale co jeszcze dziwe ze przygasa tylko i wylacznie radio i komp wyswietlacz nic wiecej nic anic ,,,wszytko poaztym nie ma zadnej reakcji .. jakby na jednym kably byl komp i radio :)

Opublikowano

No co wy chłopaki nie wiecie :P:P

to rzecz normalna i ja też tak mam w swojej E34 - poprostu przygasa aby nie drażniło kierowcę w oczy podczas nocnej jazdy , poprostu stonowuje oświetlenie i tak ma być - bez świateł swieci mocniej (aby było widać np w piękny słoneczny dzień) a na śwaitłach (czyli w nocy podświetlenie słabnie aby nie drażniło) i tyle, hnia hnia hnia no chyba ze mi też się coś uszkodziło hmmmmm, oczywiscie żartuje.

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
No co wy chłopaki nie wiecie :P:P

to rzecz normalna i ja też tak mam w swojej E34 - poprostu przygasa aby nie drażniło kierowcę w oczy podczas nocnej jazdy , poprostu stonowuje oświetlenie i tak ma być - bez świateł swieci mocniej (aby było widać np w piękny słoneczny dzień) a na śwaitłach (czyli w nocy podświetlenie słabnie aby nie drażniło) i tyle, hnia hnia hnia no chyba ze mi też się coś uszkodziło hmmmmm, oczywiscie żartuje.

tylko co tu jest etraz zartem to ze sie przyciemnia na noc czy to ze tobie sie pospulo ??:) :jawdrop:

Opublikowano
Zartem jest to ze sie u mnie popsuło , :P a może nie hmmmm :P

o dzizas :)))) powiedz tylko u ciebie tez sie sciemnia tak to ?? tylko tyle chce wiedziec :) :norty: :jawdrop: :mad2:

Opublikowano

Tak też się ściemnia tak samo jak u ciebie - dokładnie kiedy włącze światła.

Pozdro.

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg