Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dajcie opinie,(kolega mnie prosil ktory nie jest tu na forum) znajomy posiada X5 i pojechal teraz do Pl. na urlop i przy okazji chcial zregenerowac wtryski bo auto zaczelo kopcic i wyszlo z diagnozy ze to jeden wtrysk jest kaplica 2 sa juz do regeneracji a 3 sa sprawne i dobrze dzialaja.

Teraz moje pytanie bo znajomy dostal odp. ze tych wtryskow sie nie regeneruje auto z 2003 3.0d 185.

Bo sa glosniejsze po regeneracji?? A czasem nie :mad2:

Stad moje pytanie do was o opinie.

Opublikowano
Regeneracja jak najbardziej wskazana ,ale warunek żeby zlecić to firmie która ma doświadczenie i tyle koszt jest nie mały od 650 zł po zwrocie starego wtryskiwacza .Można pokusić się o używkę ale to już decyzja inwestora .
Opublikowano
Wlasnie kontaktowalem sie z kolega i ich cennik opiewa od 250 do 400 za sztuke.
Opublikowano
ja regenerowałem co prawda w e38 3.0d mam tez x i te same silniki te wtryski sa bardzo wdzięczne do regeneracji płaciłem 390 za szt http://www.wtryskiwacz.com/ moge ich polecić szybko i sprawnie a przede wszystkim profesjonalnie również w autach firmowych mi regenerowali i jest ok