Skocz do zawartości

czy 19' wchodzi bez usztywnienia zawieszenia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie ,chciałbym założyc do BMW E46 320d 150k po lifcie felgi 19' lub min. 18' ET 35 tył 9' przód 8' albo tylko 8' czy nie bedą ocierac mam orginalne zawieszenie ???
Opublikowano
będzie tyle prześwitu, że aż będzie to dziwnie wyglądać. zakładaj śmiało ;]

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Opublikowano

przypuszczam, że jak nie masz zawiasu mpakowego ani sportowego dostosowania podwozia lub niższych sprężyn to nawet na 18 stkach będzie brzydko

za duży prześwit, co do ocierania to zależy chyba jak wyjdzie z szerokością felgi, et i czy opona będzie naciągnięta czy "normalnie" założona

Opublikowano
To jakie opony musiał bym kupic ja mysle że na 19' 8' 225, 235 x 35 , 40 na 18' 8' tak samo tylko może bardziej x 40 wysokosc Jak myslicie może jakies inne propozycje na 18' 19' ?
Opublikowano

Witam ja jeżdze na kołach 19 cali od M3 E46 z oponami 235/35 założone na stożek i jest gitara ;D wiadomo że 5 osób się nie przewiezie ale efekt jest zajeb.. i normalne że trzeba uważać na doły itp

Pozdro

Opublikowano
dlatego jeśli ktoś się decyduje na ten wzór, którego jest multum, przeważnie podróby to poszukuje 4 przednie fele