Skocz do zawartości

E46 318 98r pomoc w doborze tulej .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od nie dawna posiadam e46 318 z silnikiem 1.9 b 1998 rok ,

Problemm polega na tym ze mam gluche odglosy przy zmianie biegu , slychac je z tylu , bylem u znajomego w warsztacie i podnieslismy wzialem łapke i spr wszystko po kolei . I co wyszlo ? ze wszytsko do wymiany czyli tuleje :shock: szukaja znalazlem tuleje Poliuretanowe , sa drozsze ale niby duzo lepsze , czy moze sie myle a to co pisza to bajki nizej podaje linka do tych tulei

http://poliuretany.olkusz.pl/pl/bmw-serii-3-e46-1998-2005-komplet-tulei-zawieszenia.html

Co o tym sadzicie prosze o pomoc .

Opublikowano

Są to bardzo wytrzymałe tuleje, jednak po czasie może występować uciązliwe "skrzypienie" z zawieszenia.

Proponuje tuleje firmy Lemforder.

Opublikowano
a masz jakies pewne zrodlo sprzedazy bo u mnie w hurtowniach to niech sobie w dupe wsadza za takie ceny za tuleje plywajace na tyl firmy optimal krzykneli mi 2 sztuki 150 zl , a przypadkiem na necie znalazlem lemfodyfer 35 zl sztuka chyba ze to fake ;/