Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,

dzisiaj oddałem auto na przetrzepanie zawieszenie bo raz, coś mi czasami stuka w prawym przodzie (przynajmniej ja to słyszę :) ) a dwa, mam lewą tarczę krzywą, więc przed zmianą tarcz chcę w miarę wszystko wykluczyć żeby nie wywalić $$ błoto, bo poprzedni wł. ponoć przetaczał już tarcze i bicie po jakimś czasie znowu powróciło...teraz do sedna:

-wyszło że mam z tyłu tulej pływającą do wymiany, zakład chce 150zl za sztukę ja znalazlem te coś part no. 33326767748 trochę taniej tu: http://czescidobmw.pl/produkty/Tuleje/Silentblocki/Wahacze-Lemforder,468.html

- niestety(bądź może stety) z przodu nic nie znaleźli oprócz jakiegoś wybrzuszenia na oponie, i te pukniecia są dalej nie zidentyfikowane, ale w związku z tarczami polecili mi wymienić jakieś "tuleje hydrauliczne" ? :roll: o ile nie przekreciłem... tu pytanie,ktoś mi powie jak ta część wygląda ?

wwo_j
Opublikowano
sprawdź z przodu pod maską czy masz dokręcona dobrze rozpórkę , bo ona lubi tez popukiwać