Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem przy zakupie 525 TDS z 1992r.ma przejechane 260 000 km (automat) mam pytanie o awaryjność tego auto i czy warto kupic ??

Pozdrawiam

Opublikowano

dobra spoko ale to co jest to szczątkowe info.

zgadza sie "było już trochę na forum" i żadne z nich nie miało przejechane 260 000 km i nie było z 92r ! :?

Opublikowano

Jestem właścicielką TDS-a 525 z 1994 roku też w automacie. Gdy go kupowałam miał przejechane 230 tys. km. Bardzo sobie chwale komfortową jazdę tym autkiem :D , bo ma wszystko, czego potrzeba. Nim podjełam decyzje o zakupie pojechałam do zaprzyjaźnionego mechanika, który specjalizuje sie w tej marce. Dziś mogę Ci powiedzieć jedno - pompa wtryskowa siada po ok 250 tys. przebiegu. Pierwszymi objawami są przerwania pracy pompy podczas krecenia kierownicą na jałowym biegu i już wiesz, że niedługo nie bedzie za ciekawie... :mad2:

Jak chcesz wiedzieć coś więcej napisz na mojego priva.

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

Opublikowano

Z kupnem takiego auta to jak z loteria alebo bedzie jeździć albo stać w warsztacie!

wszystko zależy jak było uzytkowane. Jeżeli auto jest zadbane to ten przebieg nic nie znaczy...

Pytanie Twoje jest zbyt ogólne, pytaj co konkretnie chcesz wiedzieć, albo poszukaj bo o tedesach było na forum sporo.

Poczytaj o pompach paliwa, głowicach i skrzyniach.

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

• Moderatorzy
Opublikowano
dobra spoko ale to co jest to szczątkowe info.

zgadza sie "było już trochę na forum" i żadne z nich nie miało przejechane 260 000 km i nie było z 92r ! :?

Szczątkowe info? Nie było takich co mają większy przebieg i są starsze? To Ty chyba inne forum przeglądałeś... :?

Poszukaj lepiej... Na temat tdsów to na tym forum znajdziesz tony informacji...

Pozdrawiam

Admin