Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad przyciemnieniem szyb (tylnych) w mojej e46 320td. Powiedzcie mi jaki jest przybliżony koszt przyciemnienia 2 bocznych szyb i tylnej? I jaki kolor/odcień najlepiej pasowałby do koloru nadwozia mojego auta:

http://img163.imageshack.us/img163/4831/imag0134fv.th.jpg

myślałem nad delikatnym odcieniu czerni tzn takim aby z zewnątrz nie było widać co jest w środku ale nie tak ciemnym aby rzucało się bardzo w oczy...

"Jest kilka rzeczy na tym świecie, które są dla mnie świete. Moi przyjaciele, mój samochód, moja kobieta. Jeżeli zranisz którykolwiek z nich, módl się, by Bóg znalazl Cię przede mną."
Opublikowano
ale żeby nie było widać co jest w środku jak ktoś sie przechadza po parkingu czy w czasie jazdy?:P Ja żeby nic nie było widać co sie na tylnej kanapie znajduje musiałem zastosować najmocniej ciemną folie ja za sam tył zapłaciłem 450zł w tym że 90 dopłacałem do lepszych foli