Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam navi busines 2007 ale po angielsku i potrzebuję mapy czy można by przetestować taki zestaw, chodzi o spolszczenie i navi?
Opublikowano
witaj nie wiem jak jest ze spolszczeniem ale nie miałem map polski w navi i sciągnołem z chomika teraz ładnie smiga navi ale jezyk angielski
Opublikowano
Nawet nie zadałeś sobie trudu żeby poszukać np tutaj: viewforum.php?f=91

nie wiem po co mnie odnosisz do strony głównej, forum jest po to żeby pomagać a nie cyrkować pa

Nie do strony głównej tylko do strony o nawigacjach wszystko tam jest napisane wystarczy :search: - to po pierwsze, po drugie mam prośbę

o wyjaśnienie słowa "CYRKOWAĆ" jakoś nie mogę znaleźć w słowniku... nowy a strasznie pyskaty na dodatek leniwy

Ponadto na temat pomocy na forum, czy też jego zaśmiecania też już było sporo...

arti200. Pozdrawiam!
Opublikowano

Dziewczyny nie kłóćcie się :norty:

Szkoda czasu na tłumaczenia menu czy nawigacji , ja poliglotą nie jestem a wskazania map i info na kompie są tak proste i zrozumiałe (nawet z obrazkami :norty: ) ,że nie rozumiem po co płacić za spolszczenia. Podobno te łatki co wgrywają z allegro to ich własna twórczość bo nasze e9x nie występowały w wersji językowej PL i są jakieś zawieszki systemu.

Opublikowano
Dziewczyny nie kłóćcie się :norty:

Szkoda czasu na tłumaczenia menu czy nawigacji , ja poliglotą nie jestem a wskazania map i info na kompie są tak proste i zrozumiałe (nawet z obrazkami :norty: ) ,że nie rozumiem po co płacić za spolszczenia. Podobno te łatki co wgrywają z allegro to ich własna twórczość bo nasze e9x nie występowały w wersji językowej PL i są jakieś zawieszki systemu.

:cool2:

arti200. Pozdrawiam!