Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy niedawno kupiłem w dobrej kasie od znajomego siedzisko skórzane fotela kierowcy,bo moje było w koszmarnym stanie. I przy montażu napotkałem problem. Mianowicie wtyczka od podgrzewania z mojego siedziska ma 3 piny a podgrzewanie w tym co kupiłem jest 2 pinowe,bo to siedzisko z e38. Da sie to jakoś ogarnąć,żeby podgrzewanie działało?
Opublikowano
Niedawno czytałem, że ktoś właśnie tak przerabiał bo zmieniał z e38 do e39 na łamane i też miał inną wtyczkę. Z tego co pamiętam robił to elektryk. Poszukaj może na forum znajdziesz i się zapytasz kolegi jak ogarnął temat.
Opublikowano
Odkopałem tego posta o którym wspomniałeś i z tego co wywnioskowałem to chodziło o tą całą wtyczkę, która wychodzi z podłogi do fotela. Ja właśnie chciałbym to ogarnąć, żeby z 2 pinów od tego siedziska które mam teraz przejść na 3 pinową wtyczkę, która jest w fotelu.