Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Miałem taki problem że ciekło mi spod śruby odpowietrznika poprostu pękł ten plastik w który się go wkręca i dodatkowo chyba zjechałem gwint tak że śrubka odpowietrznika nie łapie.

Pomyłkowo zamówiłem zbiorniczek wyrównawczy nówke meyle :duh: a przecież to osobna częśc bez odpowietrznika.

Mam do was wielką prośbe co mam teraz zrobić jak nazywa się ta częśc w która się wkręca odpowietrznik i czy możńa ją dokupić. Na darmo tylko kupiłem cały zbiorniczek wyrównawczy a chodziło mi o to w co się wkręca odpowietrznik.

Bardzo was proszę o pomoc i szybką odpowiedz heh pt 13go ;/

Edytowane przez qasdf
Opublikowano
Mógłbyś mi podac nazwe tego albo pokazac na innej stronie bo wyskakuje mi błąd i odsyła na strone główną
Opublikowano
Już zakupiłem 120zł po małej zniżce , mam jeszcze tylko pytanie czy przy wymianie tego konieczne będzie spuszczenie płynu i zalanie na nowo czy da rade bez tego. Dodam że przez tą nieszczelnośc układ jest zapowietrzony.